Prekrúcajú pravdu na svoju skazu!

31. októbra 2023, strazca, Biblia Budúcnosť

O apoštolovi Pavlovi a jeho štrnásť inšpirovaných listoch (viac ako polovica inšpirovaných Gréckych Písiem) apoštol Peter pod inšpiráciou (ako absolútna Božia pravda) napísal pre pomazaných bratov Ježiša Krista toto varovanie:

“Hovorí (apoštol Pavol) o tom vo všetkých svojich listoch. Ale sú v nich niektoré ťažko zrozumiteľné myšlienky, ktoré neznalí a nestáli ľudia na svoju vlastnú skazu prekrúcajú, ako to robia aj s ostatnými časťami Písma.” – 2. Petra 3:16.

V článku pod titulkou “Kto ochráni civilistov? – Čo hovorí Biblia?” Už na svojej hlavnej stránke jw.org/sk/ informuje, medzi iným, že “Božie Kráľovstvo už čoskoro urobí na zemi veľké zmeny”! Podľa SV začalo vládnuť v roku 1914, a počas prvých viac ako 100 rokov neurobilo nič?

Takže alebo je Ježiš Kristus neefektívny kráľ alebo vedenie Stražnej Veže sa prorocky pomýlilo, keď až dodnes učia, že Ježiš Kristus už začal vládnuť, ale tiež že ešte len začne vládnuť v krátkej budúcnosti alebo ten čas na jeho celosvetovú vládu ešte nezačal?!