Mystický Veľký Babylon zo Zjavenia 2

2. novembra 2023, strazca, Biblia Budúcnosť

“A počul som iný hlas z neba, ktorý volal: „Vyjdite z neho, ľud môj, aby ste aj vy neniesli vinu za jeho hriechy a aby vás nepostihol rovnaký trest. Lebo jeho hriechy sa nahromadili po nebo a Boh si spomenul na jeho zlé skutky. Urobte mu to, čo on robil iným, a odplaťte mu to dvojnásobne. A namiešajte mu do pohára dvojnásobok toho, čo dával piť iným… 

…Do akej miery sa sám oslavoval a žil v nehanebnom prepychu, do takej miery mu dajte trápenie a smútok. Lebo si v srdci hovorí: ‚Vládnem ako kráľovná, a nie som ani vdova a nikdy nebudem smútiť.’ Preto ho v jednom dni zasiahnu rany: smrť, smútok a hlad. A bude spálený ohňom, lebo Boh Jehova, ktorý ho odsúdil, je silný.” – Zjavenie 18:4-8.

Boží ľud v súčasnosti existuje len v jednej náboženskej spoločnosti – Strážna Veža! Tí, ktorí sú v Novej Zmluve s Bohom Jehovom cez Ježiša Krista, a tí, ktorým bránili plne sa páčiť svojmu nebeskému Otcovi, Jehovovi, a následne im aj bránili dostať sa do Božieho Kráľovstva kvôli učeniu a praxi vedenia Spoločnosti Strážnej Veže.

Áno, novodobý Veľký Babylon, zlomyseľne vzal kľúč poznania, samotným novodobým svedkom Jehovovým, a novodobému duchovnému národu Izrael, rovnako ako to urobili farizeji v Ježišových dňoch. – Lukáš 11:52. Inými slovami, pomenovať Veľký Babylón zo Zjavenia výrazom „svetové impérium falošného náboženstva“ je falošné a zavádzajúce!