Jehova Boh oddelí pravú vieru od falošnej!

20. novembra 2023, strazca, Biblia Budúcnosť

Strážna veža až dodnes nesprávne použila na kresťanstvo prakticky všetky odsudzujúce proroctvá, ktoré Jehova Boh pôvodne namieril proti svojvoľnému Izraelu, a tiež i Judsku. Mysliaci človek by sa mohol prirodzene čudovať, prečo si Boh robil toľko problémov, aby pokarhal, potrestal a napravil modloslužobný systém falošného uctievania, s ktorým nemá nič spoločné a nakoniec ho zničí!

Podobne to robia učením, že Veľký Babylon z knihy Zjavenie, reprezentuje, čakajte na toto, že vraj svetové impérium falošného náboženstva! To akoby “môj ľud”, ktorému sa hovorí, aby vyšiel z Veľkého Babylona, bol roztrúsený v týchto nespočetných falošných náboženstvách sveta, a nie, podľa Novej Zmluvy, len v jednom náboženstve, ktoré mimochodom bude zničené pre svoje hriechy:

“Potom som videl iného anjela zostupovať z neba. Mal veľkú moc a jeho sláva osvietila zem. A zvolal, silným hlasom: „Padol! Veľký Babylon padol, a stal sa sídlom démonov a skrýšou každého nečistého ducha…A počul som aj iný hlas z neba, ktorý volal: „Vyjdite z neho, ľud môj, aby ste i vy neniesli vinu za jeho hriechy a aby vás nepostihol rovnaký trest.”Zjavenie 18:1-5.