Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19. marca 2024, strazca, Biblia Budúcnosť

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi!

Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už prišiel (neviditeľne) v roku 1914, pred viac ako desať rokmi sa priznali, sa opravili, ale už aj zmenili svoju náuku o druhom príchode Krista v Strážnej Veži z roku 2013 v júlovom vydaní SV v článku o odmene:

“Keď Ježiš príde, aby vo veľkom súžení vykonal rozsudok, zistí, že otrok verne poskytoval čeľadi aktuálny duchovný pokrm. V tom čase ho s radosťou poverí druhou úlohou — starostlivosťou o celý svoj majetok…”SV 2013 st. 25.

Študiné články v SV v mesiaci Júl z roku 2013, sú tak démonicky poprekrucované a zmanipulované, že sa v tom možno len Diabol a jeho démoni vyznajú, pretože je to ich “klamlivá lož” (2. Tess.2:11), ktorou podlý otrok, operujúci v spoločnosti SV pracuje do príchodu JK, to jest až dodnes!