Založ si blog

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi!

Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už prišiel (neviditeľne) v roku 1914, pred viac ako desať rokmi sa priznali, sa opravili, ale už aj zmenili svoju náuku o druhom príchode Krista v Strážnej Veži z roku 2013 v júlovom vydaní SV v článku o odmene:

“Keď Ježiš príde, aby vo veľkom súžení vykonal rozsudok, zistí, že otrok verne poskytoval čeľadi aktuálny duchovný pokrm. V tom čase ho s radosťou poverí druhou úlohou — starostlivosťou o celý svoj majetok…”SV 2013 st. 25.

Študiné články v SV v mesiaci Júl z roku 2013, sú tak démonicky poprekrucované a zmanipulované, že sa v tom možno len Diabol a jeho démoni vyznajú, pretože je to ich “klamlivá lož” (2. Tess.2:11), ktorou podlý otrok, operujúci v spoločnosti SV pracuje do príchodu JK, to jest až dodnes!

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Skrátená verzia dejín v čase konca sveta!

14.03.2024

Čoskoro sa skončí poverenie, úloha, ktorú dal Ježiš svojim učeníkom: „A toto dobré posolstvo o Kráľovstve sa bude zvestovať po celej obývanej zemi na svedectvo všetkým národom, a potom príde koniec.“ – Matúš 24:14. Ale koniec čoho príde? Poverenie Ježiša Krista svojim učeníkom zahŕňalo kázanie kráľovstva a zhromažďovanie všetkých 144 000 jeho [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 86957x
Priemerná čítanosť článkov: 1338x

Autor blogu

Kategórie