Založ si blog

Biblický Bábel – predobraz dnešnej SV 2

“Všetci ľudia na zemi hovorili jedným jazykom a mali jednu slovnú zásobu. A keď sa vydali na východ, našli údolnú rovinu v krajine Šineár a usadili sa tam. Povedali jeden druhému: „Poďme, urobme tehly, a vypáľme ich.“ Lenže tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. No ale potom si povedali: „Postavme si mesto a vežu, ktorej vrchol bude siahať do neba. Lebo len tak sa preslávime a nebudeme rozptýlení po zemi.“1. Mojžišova 11:1-4.

Aj dnes existuje celosvetová spoločnosť, ktorá informuje, že hovoria jedným čistým jazykom, založeným na biblickej pravde! V skutočnosti len malá časť z osem miliónovej organizácie na celom svete hovorí skutočným “čistým jazykom”, ako to oni propagujú celosvetovo! Väčšina sa opiera o základné chybné doktríny, ako je rok 1914 a takzvaná pre nich “neviditeľná prítomnosť” Ježiša Krista vo svojom večnom nebeskom Kráľovstve!

O tej malej časti staroveký Boží prorok Daniel píše pod inšpiráciou: “Ale tí, čo majú plné pochopenie, budú žiariť ako jas oblohy a tí, čo pomáhajú mnohým stať sa spravodlivými, budú žiariť ako hviezdy po celú večnosť.” – Daniel 12:3. To je tých sedem tisic z knihy Zjavenie 11:13, ktorí budú súdení ako verní pomazaní (muži a ženy) bratia Ježiša Krista, ale ktorí ho uvidia pri jeho “druhom príchode” a budú svedčiť celej spoločnosti SV, hlavne jej predstaviteľom (Skutky 1:8).

Strážna Veža sa priznáva k bludom – 2

26.07.2024

V prvom rade si pozrime na synonymá výrazu “blud”. Po prvé sa tomu všeobecne rozumie ako mylný názor alebo omyl. Po druhé, v náboženstve sa vzťahuke na herézu. Po tretie, aj psychiatria používa výraz blud v zmysle duševnej poruchy. A po štvrté sa môže vzťahovať na blúdenie alebo blúznenie. Zoberme si postupne jeden výraz slova “blud” po druhom a postupne. Druhý [...]

Strážna Veža sa priznáva k svojim bludom!

19.07.2024

V prvom rade si pozrime na synonymá výrazu “blud”. Po prvé sa tomu všeobecne rozumie ako mylný názor alebo omyl. Po druhé, v náboženstve sa vzťahuke na herézu. Po tretie, aj psychiatria používa výraz blud v zmysle duševnej poruchy. Ale po štvrté sa môže vzťahovať na blúdenie alebo blúznenie. Zoberme si postupne jeden výraz slova “blud” po druhom a postupne . Prvý [...]

Strážna Veža a jej eufemistický (meta) jazyk

15.07.2024

V knihe od St. Hassana pod názvom “Boj s kultovou kontrolou mysle” medzi iným čítame toto: “Sektársky jazyk mení významy slov a nahrádza ich s inými, od bežného používania odlišnými významami. Sekty to robia za tým účelom, aby sa slovne vyhli priamemu pomenovaniu toho, čo skutočne učia alebo robia a aby ich členom táto skutočnosť unikla.“ Jeden príklad: [...]

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 76
Celková čítanosť: 105552x
Priemerná čítanosť článkov: 1389x

Autor blogu

Kategórie