Založ si blog

Ako to len všetko prekrúcate vy v SV!

“Preto s tým ľudom urobím znovu niečo prekvapivé, jednu prekvapivú vec za druhou. Ale múdrosť jeho múdrych sa rozplynie a rozumnosť jeho rozumných zmizne.“ Lenže beda tým, ktorí sa za každú cenu snažia utajiť svoje plány pred Jehovom! Svoje skutky konajú pod rúškom tmy a hovoria: „Kto nás vidí? Kto o nás vie? “Ako len všetko prekrúcate! Či je hrnčiar to isté čo hlina? Môže výrobok povedať o svojom výrobcovi: “Neurobil ma“? Môže výtvor povedať o svojom tvorcovi: “Ničomu nerozumie“? – Izaiáš 29:14-16.

Paradoxne vedenie Strážnej Veže nepripisovalo tieto odsudzujúce inšpirované slová proroka Izaiáša od Jehovu Boha svojmu vyvolenému ľudu Izraelu, ale Katolickej cirkvi počas viac ako 100 rokov! No pretože vraj Boží staroveký odpadlícky národ Izrael bol predobrazom Katolíckej cirkvi! No potichu, skoro tajne, neuveriteľne klamlivo túto dlhodobú dogmu v poslednej knihe Čisté Uctievanie publikovanej v roku 2018, zahodili, že vraj Katolícka cirkev nie je protiobrazom neverného Izraela, pretože nikdy neboli v Zmluve s Bohom Jehovom!

Ale nevysvetlili, kto to dnes vlastne je, a nechali otázku jednoducho nezodpovedanú! Je to presne tak, ako o tom písal pod inšpiráciou prorok Izaiáš v horecitovanom verši. Ale i nehanebne pokračujú v takejto pokrivenej politike aj s proroctvom Kristovho polobrata Júdu, ktorý tiež pod inšpiráciou napísal pomazaným bratom Ježiša Krista povzbudzujúce, ale zároveň aj varovné slová, ktoré ale majú aplikáciu v dnešných posledných dňoch súčasného celosvetovo umierajúceho systému vecí, pred druhým príchodom Ježiša Krista:

“Milovaní, veľmi som túžil napísať vám o našej spoločnej záchrane. Ale zistil som, že vám už musím napísať a nabádať vás, aby ste tvrdo bojovali za vieru, ktorá bola raz navždy daná svätým. Lebo sa medzi vás vkradli istí ľudia, ktorí sú podľa Písma už oddávna určení na odsúdenie. Sú to bezbožní ľudia, ktorí nezaslúženú láskavosť nášho Boha zneužívajú na ospravedlnenie bezočivého správania a svojimi skutkami zapierajú nášho jediného majiteľa a Pána, Ježiša Krista.” – Júda 3, 4.

Len si všimnite ako manipulatívne aplikuje inšpirované slová učeníka Júdu, polobrata Krista, adresované jeho pomazaným bratom na tých, ktorí podľa nich sú “odpadlíci” mimo kresťanského zboru svedkov Jehovových (často vylúčených pre chybné alebo aj kontroverzné dôvody), zatiaľ čo varovná biblická správa je adresovaná odpadlíkom vo vnútri zboru až do času, keď Ježiš Kristus ich spravoslivo odsúdi, a vyhodí do tmy von, mimo Božej organizácie!

https://www.jw.org/sk/kniznica/videa/#sk/mediaitems/2021Convention/pub-co-r21_137_VIDEO

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 86806x
Priemerná čítanosť článkov: 1335x

Autor blogu

Kategórie