Založ si blog

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta:

“Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto informácia je obrazná!

To znamená, že ju musíme pochopiť v súlade a cez Božie inšpirované Slovo! Podobný výraz “prichádza s oblakmi” Ježiš Kristus použil v slovách svojim apoštolom, ale aj učeníkom, keď povedal:

“Ale hovorím vám, že odteraz uvidíte Syna človeka, ako sedí po pravici moci a prichádza na nebeských oblakoch.“ – Matúš 26:64. Takže nie celý svet uvidí druhý prichod Ježiša Krista!

Jeho inšpirované slová, povedané obrazne, budú aplikovať len na jeho oslávených a zapečatených bratov, ale všimnú si to aj jeho nepriatelia, ktorí sú skrytí v spoločnosti SV!

Strážna Veža sa priznáva k bludom – 2

26.07.2024

V prvom rade si pozrime na synonymá výrazu “blud”. Po prvé sa tomu všeobecne rozumie ako mylný názor alebo omyl. Po druhé, v náboženstve sa vzťahuke na herézu. Po tretie, aj psychiatria používa výraz blud v zmysle duševnej poruchy. A po štvrté sa môže vzťahovať na blúdenie alebo blúznenie. Zoberme si postupne jeden výraz slova “blud” po druhom a postupne. Druhý [...]

Strážna Veža sa priznáva k svojim bludom!

19.07.2024

V prvom rade si pozrime na synonymá výrazu “blud”. Po prvé sa tomu všeobecne rozumie ako mylný názor alebo omyl. Po druhé, v náboženstve sa vzťahuke na herézu. Po tretie, aj psychiatria používa výraz blud v zmysle duševnej poruchy. Ale po štvrté sa môže vzťahovať na blúdenie alebo blúznenie. Zoberme si postupne jeden výraz slova “blud” po druhom a postupne . Prvý [...]

Strážna Veža a jej eufemistický (meta) jazyk

15.07.2024

V knihe od St. Hassana pod názvom “Boj s kultovou kontrolou mysle” medzi iným čítame toto: “Sektársky jazyk mení významy slov a nahrádza ich s inými, od bežného používania odlišnými významami. Sekty to robia za tým účelom, aby sa slovne vyhli priamemu pomenovaniu toho, čo skutočne učia alebo robia a aby ich členom táto skutočnosť unikla.“ Jeden príklad: [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 76
Celková čítanosť: 105562x
Priemerná čítanosť článkov: 1389x

Autor blogu

Kategórie