Založ si blog

Klamlivá moc pre svedkov Jehovových!

Pred druhým príchodom Ježiša Krista, či dňom Jehovu Boha, čo je vlastne deň nášho Pána, Ježiša Krista, apoštol Pavol pod inšpiráciou napísal, že prichádza biblický “človek nezákonnosti”, ktorým začne veľké odpadnutie! A toto odpadnutie sa netýka svetového Kresťanstva, pretože ono ale nie je v Zmluve s pravým Bohom Jehovom, ani nepozná pravdu, podľa nasledujúceho verša naísaného apoštolom Pavlom svojim pomazaným bratom: 

“Ale prítomnosť človeka nezákonnosti bude dielom Satana, ktorý mu dá moc vykonávať mocné skutky, falošné znamenia a zázraky a všemožnými podvodmi klamať tých, ktorých čaká zničenie, pretože neprijali a nezamilovali si pravdu, ktorá by im priniesla záchranu. Preto Boh pripúšťa, aby pod vplyvom klamlivej moci uverili lži a aby boli odsúdení všetci, čo neuverili pravde, ale tešili sa zo zla.” – 2. Tesaloničanom 2:9-12.

Toto je jedno z ďalších Božích svätých tajomstiev jeho Biblie, lebo v podstate vysvetľuje, že už nie je dostatočné len poznať pravdu! Uctievateľ Stvoriteľa, si musí biblickú pravdu zamilovať, tak ako si zamiluje svoj života a zárovaň darcu svojho života, jeho Stvoriteľa! Klamlivá moc v kresťanskom zbore v prvom storočí bolo falošné učenie, že vzkriesenie už začalo a Ježiš Kristus sa už vrátil, tak, ako to sľúbil pred svojou smrťou a po svojom vzkriesení!

Ale táto klamlivá moc medzi učeníkmi Ježiša Krista a adoptovanými synmi Jehovu Boha bola len predobrazom klamlivej moci pred Kristovým druhým príchodom pred koncom kresťanskej éry! Dnes, protiobrazom ‚klamlivej moci‘ z prvého storočia, je učenie SV, že Ježišová prítomnosť sa uskutočnila neviditeľne už v roku 1914 v doslovnom protiklade inšpirovaných slov Krista, že “ten deň nepozná nikto, ani syn, len jeho otec”, Stvoriteľ, Jehova Boh (Matúš 24:36)!

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 86904x
Priemerná čítanosť článkov: 1337x

Autor blogu

Kategórie