Založ si blog

Krátky prehľad prichádzajúcich udalostí!

Odpadnutie Strážnej Veže povedie k otrasným udalostiam, ktoré budú sprevádzať druhý príchod Syna človeka. Kedykoľvek hovoria „mier a bezpečie“, nastane zlodejský, náhly príchod Ježiša Krista, aby začal súd, počnúc najprv domom Božím alebo Strážnou Vežou! 

Zároveň začne náhle zničenie, akoby pôrodné bolesti na tehotnú ženu v podobe symbolických povstaní národa proti národu, kráľovstva proti kráľovstvu, nedostatok duchovného pokrmu, pandémie falošných učení a veľké zemetrasenia vo forme otrasov duchovného raja v SV!

Ako povedal Ježiš Kristus, toto je len začiatok súženia. Falošná stena (ako učenie o roku 1914) Strážnej Veže sa zrúti! Mnohí pomazaní kresťania budú klopýtaní. Bratia budú nenávidieť a zradiť bratov. Mocnosti nebies alebo postavenie Vedúceho Výboru budú zničené. Systém SV sa zrúti. 

Bude to vyzerať ako koniec sveta. Desivé znaky z neba prinútia ľudstvo omdlievať strachom. Štvrtina takzvaných duchovných ľudí zahynie od straty viery! Ale zrazu súženie náhle prestane kvôli Božím vyvoleným adoptovaným synom, aby zvestovali počas 3 rokov aj pol!

Jehovovi anjeli zasiahnu a zadržia vetry skazy. Potom sa Ježiš zjaví vyvoleným. Uvidia ho takého, aký je, a budú sa mu podobať. Budú žiariť tak jasne ako slnko, keď budú stáť pred guvernérmi a kráľmi (spoločnosti SV), aby im vydali svedectvo. Súčasne sa národy zotavia!

A ôsmy kráľ začne vládnuť na „jednu hodinu“. Po zjavení Božích synov budú ovce a kozly oddelené. Nakoniec bude zničený Veľký Babylon a keď bude zabitý posledný zo svätých, okamžite sa uskutoční nebeská Baránkova svadba, nasledovaná Armagedonom!

Pomaly začínajú búrky proti Strážnej Veži!

02.06.2024

Celosvetovo začínajú symbolické “dažde” vo forme súdnych procesov proti praktikám Strážnej Veži a jej samozvanému takzvanému “vedúcemu zboru”, ktorí napriek svojim opakovaným tvrdeniam, že “nie sú inšpirovaní ani neomylní a robia chyby”, vyžadujú od svojich členov absolútnu poslušnosť (2. TEs. 2:4). Ale v súčasnosti sa už začína spĺňovať staroveké [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista – 2

26.05.2024

Posledná kniha Svätej Biblie, Zjavenie, v prvej kapitole, v prvom verši píše, že kniha je prezentovaná v symboloch! Len pod vplyvom Božieho svatého ducha môžeme pochopiť tie symboly, ako slová: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, ale aj tí, ktorí ho prebodli. A všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Slovo, [...]

Biblický Bábel – predobraz dnešnej SV 2

20.05.2024

“Všetci ľudia na zemi hovorili jedným jazykom a mali jednu slovnú zásobu. A keď sa vydali na východ, našli údolnú rovinu v krajine Šineár a usadili sa tam. Povedali jeden druhému: „Poďme, urobme tehly, a vypáľme ich.“ Lenže tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. No ale potom si povedali: „Postavme si mesto a vežu, ktorej vrchol bude siahať do [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 96910x
Priemerná čítanosť článkov: 1384x

Autor blogu

Kategórie