Založ si blog

Skrátená verzia dejín v čase konca sveta!

Čoskoro sa skončí poverenie, úloha, ktorú dal Ježiš svojim učeníkom: „A toto dobré posolstvo o Kráľovstve sa bude zvestovať po celej obývanej zemi na svedectvo všetkým národom, a potom príde koniec.“ – Matúš 24:14. Ale koniec čoho príde?

Poverenie Ježiša Krista svojim učeníkom zahŕňalo kázanie kráľovstva a zhromažďovanie všetkých 144 000 jeho pomazaných bratov. Potom príde koniec kresťanskej éry a bude tu „Jehovov deň“ alebo teraz „deň nášho Pána Ježiša Krista“.

Deň nášho Pána Ježiša Krista alebo súdny deň, ktorý sa začína domom Božím, bude tu! Ježiš oddelí svojho verného otroka od bezbožných, ktorí budú vyhodení von do „tmy“! A zapečatený a oslávený otrok vydá svedectvo o tom, že uvidel osláveného Ježiša Krista!

Ten čas sa bude rovnať času, keď Ježiš konal svoju službu, čiže tri a pol roka! Svedectvo, ktoré vydá Jehovovej organizácii a jediní, ktorí ich budú podporovať, kým ich nezabije OSN a SV, vytvorí veľký dav, ktorý prežije Armagedon!

Biblický Bábel ako predobraz dnešnej SV!

12.05.2024

“Všetci ľudia na zemi hovorili jedným jazykom a mali jednu slovnú zásobu. Keď sa vydali na východ, našli údolnú rovinu v krajine Šineár a usadili sa tam. Povedali jeden druhému: „Poďme, urobme tehly a vypáľme ich.“ Tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. Potom si povedali: „Postavme si mesto a vežu, ktorej vrchol bude [...]

Hanba na väčšinu členov Strážnej Veže!

04.05.2024

Význam tejto vety-príslovia je uvedomenie si, že ste prepadli rovnakému triku alebo klamstvu dvakrát, a mali by ste vedieť, že ste ho mali identifikovať aj druhýkrát a vyhnúť sa oklamaniu sa! Zoberme si príklad zo života: Príde k vám cudzinec a prosí vás o pár eurov. Tvrdí, že prišiel o prácu, a tak zúfalo potrebuje peniaze. Keď ho ľutujete, dáte mu, o čo žiada. [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Extrémizmus / AfD / Protest / Demoštrácia /

Nemeckú AfD môže kontrarozviedka viesť ako extrémistickú, rozhodol súd. Podpredseda hnutia zúri

13.05.2024 10:07

Rozsudok okrem iného znamená, že kontrarozviedka môže stranu a za určitých okolností aj jej predstaviteľov sledovať s pomocou spravodajských postupov vrátane odposluchov.

požiar

Obľúbený bratislavský podnik na Dunaji zachvátili plamene, zasahujú tam hasiči

13.05.2024 09:31, aktualizované: 10:08

Podľa dopravných aplikácií sa na nábreží v okolí požiaru tvoria kolóny.

medveď

Nad obcou Kálnica videli medveďa, obec vydala výstrahu obyvateľom

13.05.2024 09:08

Medveďa videli podľa informácií obce v pohorí Považský Inovec v časti Sudenice nad obcou.

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Vytvoria štáty NATO protidronový dáždnik nad Ukrajinou? Navrhujú to nemeckí poslanci

13.05.2024 06:25, aktualizované: 09:50

Niektorí nemeckí poslanci sú za zostreľovanie ruských dronov nad západnou Ukrajinou raketami, ktoré by štartovali zo susedných členských štátov NATO.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 90096x
Priemerná čítanosť článkov: 1345x

Autor blogu

Kategórie