Založ si blog

Kedy bude večný skutočný raj na Zemi?

Denný text na pondelok 8. Maja 2023 vzatý z biblickej knihy Zjavenie 21:4: “Zotrie im každú slzu z očí a smrť už nebude a nebude už ani smútok, ani plač, ani bolesť. Predošlé veci sa pominuli.” A komentár Strážnej Veže na tento denný text obsahuje tieto čiastočné slová, no nie celý komentár zo štúdia SV, ktorý už bol naplánovaný na Júl roku 2021 a hovorí takto: „Satan Diabol používa vodcov falošného náboženstva, aby povedali, že Jehova Boh je krutý a je zodpovedný za utrpenie človeka. Ale niektorí dokonca hovoria, že keď zomierajú deti, bol to Boh, kto si ich vzal, lebo potreboval viac anjelov v nebi. Aké to rúhanie falošných náboženstiev! Ale my vieme lepšie!”

Lenže Satan tiež používa náboženských vodcov, aby oklamali milióny ľudí, aby verili, že ich konkrétna organizácia je duchovným rajom. Čo je duchovný raj? No je to miesto, kde neexistujú prefíkaní, zlomyseľní a nemorálni ľudia. Biblia používa prirovnanie zvierat, a hovorí: „Vlk bude chvíľu bývať s baránkom a leopard si ľahne s kozou a teľa a i lev a vykŕmené zviera budú všetci spolu, a malý chlapec ich povedie. A krava aj medveď sa budú spolu pásť, aj ich mláďatá budú spolu ležať. Ale aj lev bude žrať slamu ako býk. A dojčiace dieťa sa bude hrať nad brlohom kobry, aj odstavené dieťa bude klásť svoju ruku na brloh jedovatého hada. Ale oni nespôsobia žiadnu škodu ani skazu na celom mojom svätom vrchu, lebo zem bude istotne plná poznaním Jehovu Boha.“ Izaiáš 11:6-9.

Náboženskí vodcovia, samozrejme, vedia, že medzi svedkami Jehovovými žiadna taká situácia neexistuje. Určite vedia, že tisíce sexuálnych predátorov tam existujú a pohltili nevinnosť už ale mnohých tisícov detí. V skutočnosti, keď pod stálou paľbou negatívnej publicity pokračujúceho škandálu so zneužívaním detí, hovorca Strážnej Veže tvrdil, sa priznal, že sexuálne zneužívanie detí medzi Jehovovými svedkami nie je o nič horšie ako vo svete! Aj keby to bola pravda, čo v skutku nie je, ale aj keby bola, je to odmietnutie tvrdenia, že organizácia je duchovným rajom v súčasnom svete. Lenže aby bol pre nich duchovný raj skutočne vierohodný, zamenili definíciu duchovného raja za organizačnú uniformitu, aby každý z 8 miliónov SJ na svete veril v to isté! A ak tak vôbec neurobia, budú vyhodení z raja, z kresťanského zboru! Aké rúhanie, chváliť Jehovu za to, že vytvoril falošný duchovný raj!

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 86943x
Priemerná čítanosť článkov: 1338x

Autor blogu

Kategórie