Založ si blog

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista – 2

Posledná kniha Svätej Biblie, Zjavenie, v prvej kapitole, v prvom verši píše, že kniha je prezentovaná v symboloch! Len pod vplyvom Božieho svatého ducha môžeme pochopiť tie symboly, ako slová: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, ale aj tí, ktorí ho prebodli. A všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.”Zjavenie 1:7.

Slovo, inšpirovaný výraz „zem“ sa môže použiť aj v symbolickom zmysle, a vtedy sa vzťahuje napríklad na ľudí žijúcich na tejto planéte alebo špecificky už na celú ľudskú spoločnosť, ktorá má určité charakteristické črty, ako napríklad spoločnú reč biblickej pravdy, tak, ako to bolo v minulosti s vyvoleným národom Jehovu Boha, Izraelom!

Keď zoberieme do úvahy tieto detaily, potom možno pochopíme, že tí, ktorí uvidia už oslávaného Krista, bude jeho verný ostatok pomazaných bratov (mužov, ale aj žien), žijúcich v čase konca! A “tí, ktorí ho prebodli” reprezentujú pomazaného zlého otroka, ktorý bude vyhodený vonku do duchovnej tmy, vidiac, že boli odsúdení na zánik!

A “všetky národy (kmene) zeme”, ktoré budú nariekať kvôli nemu, znamenajú členov dnešnej spoločnosti Strážna Veža, (duchovný Izrael), ktorí pod vplyvom zlého otroka, budú prenasledovať pomazanćh bratov Ježiša Krista! Ale tí členovia SV, ktorí prídu na pomoc už oslávených bratov Krista, budú tvoriť “veľký zástup”, ktorý prežije Armagedon.

Pomaly začínajú búrky proti Strážnej Veži!

02.06.2024

Celosvetovo začínajú symbolické “dažde” vo forme súdnych procesov proti praktikám Strážnej Veži a jej samozvanému takzvanému “vedúcemu zboru”, ktorí napriek svojim opakovaným tvrdeniam, že “nie sú inšpirovaní ani neomylní a robia chyby”, vyžadujú od svojich členov absolútnu poslušnosť (2. TEs. 2:4). Ale v súčasnosti sa už začína spĺňovať staroveké [...]

Biblický Bábel – predobraz dnešnej SV 2

20.05.2024

“Všetci ľudia na zemi hovorili jedným jazykom a mali jednu slovnú zásobu. A keď sa vydali na východ, našli údolnú rovinu v krajine Šineár a usadili sa tam. Povedali jeden druhému: „Poďme, urobme tehly, a vypáľme ich.“ Lenže tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. No ale potom si povedali: „Postavme si mesto a vežu, ktorej vrchol bude siahať do [...]

Biblický Bábel ako predobraz dnešnej SV!

12.05.2024

“Všetci ľudia na zemi hovorili jedným jazykom a mali jednu slovnú zásobu. Keď sa vydali na východ, našli údolnú rovinu v krajine Šineár a usadili sa tam. Povedali jeden druhému: „Poďme, urobme tehly a vypáľme ich.“ Tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. Potom si povedali: „Postavme si mesto a vežu, ktorej vrchol bude [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 13:07

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 97045x
Priemerná čítanosť článkov: 1386x

Autor blogu

Kategórie