Založ si blog

Naučme sa biblický Boží čistý jazyk!

Biblická inšpirovaná pravda, obsiahnutá v Božom Svätom Písme sa v inšpirovanej knihe Božieho proroka Sofoniáša, už prirovnáva k “čistému jazyku” alebo aj čistej nefalšovanej pravde: “Vtedy zmením mojim národom jazyk na čistý, aby mohli všetci vzývať Jehovovo meno a slúžiť mu plece pri pleci.’” – Sofoniáš 3:9.

A týmto “čistým jazykom” je písaná pravda v Biblii od začiatku až do konca! Preto mnohí dobre vyštudovaní teológovia alebo znalci uznávajú jedinečnú vlastnosť Svätej Biblie na sebainterpretáciu od Začiatku až do samého konca, bez žiadnej výnimky! Ale tento jazyk môžu pochopiť len jeho verní uctievatelia pomocu Božieho svätého ducha!

A na dodatok, toto proroctvo Sofoniáša sa splní, až po druhom príchode Ježiša Krista, a nie ako to už viac ako 100 rokov prehlásujú spoločnosť Strážna Veža! Bude to vtedy, keď Jehova Boh zachráni svojich verných uctievateľov z Veľkého Súženia, ktoré ON prinesie na svoj dnešný tvrdohlavý národ, aby ich prečistil od ich hriechov a priestupkov!

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 87409x
Priemerná čítanosť článkov: 1345x

Autor blogu

Kategórie