Založ si blog

Zneužívanie všetkých detí vo veľkom v SV!

Čo sa týka pravého uctievania Stvoriteľa celého vesmíru, a jeho Zvrchovaného Vládcu, Boha Jehovu, Sväté Písmo alebo Biblia má dostatočnej informácie, aby si jeho uctievateľ nemýlil, či to robí správne alebo nesprávne! Učeník Ježiša Krista, jeho polobrat Jakub pod inšpiráciou to vyjadril takto:

“Ak si niekto myslí, že uctieva Boha, ale nedrží svoj jazyk na uzde, klame sám seba a jeho uctievanie je zbytočné. K uctievaniu, ktoré náš Boh a Otec považuje za čisté a nepoškvrnené, patrí starať sa o siroty a vdovy v ich trápení a zachovávať sa bez poškvrny od sveta.” – Jakub 1:26, 27.

História spoločnosti Strážna Veža za posledných viac ako 100 rokov dokazuje pravdivosť horecitovaných inšpirovaných slov Biblie, učeníka Jakuba, polobrata Ježiša Krista! Lenže existuje dostatok neodškriepiteľnej evidencie nielen o sexuálnom zneužívaní nielen detí ale aj maloletých (chlapcov i dievčat), ale aj o zneužívaní mladých ako lacnú pracovnú silu!

A argumenty, ktoré používajú na obranu, sú mylné, klamlivé a dokonca zavádzajúce! Táto skutočnosť, že čoraz väčší počet svedkov Jehovových opúšťa ich doslovne kultovú spoločnosť, je toho dôkazom! Viac faktických dôkazov a informácií je možné získať i z webovej stránky, ktorá slúži na informáciu inštitúcií, ktoré slúžia na pomoc svedkom – avoidjw.org

Hanba na väčšinu členov Strážnej Veže!

04.05.2024

Význam tejto vety-príslovia je uvedomenie si, že ste prepadli rovnakému triku alebo klamstvu dvakrát, a mali by ste vedieť, že ste ho mali identifikovať aj druhýkrát a vyhnúť sa oklamaniu sa! Zoberme si príklad zo života: Príde k vám cudzinec a prosí vás o pár eurov. Tvrdí, že prišiel o prácu, a tak zúfalo potrebuje peniaze. Keď ho ľutujete, dáte mu, o čo žiada. [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Severná Kórea, raketomet, KĽDR

KĽDR má nový salvový raketomet, Kim dozeral na ostrý test

11.05.2024 07:52

Severná Kórea vybaví svoju armádu od tohto roka novým salvovým raketometom kalibru 240 milimetrov, uviedli tamojšie štátne médiá.

vojna na Ukrajine, Ľvov, drony

ONLINE: Smer Charkov? Rusi otvorili nový front

11.05.2024 07:30

Rusko zrejme otvorilo nový front vo vojne, ktorá trvá už viac ako dva roky. Ukrajinské velenie neverí, že Rusi majú sily na dobytie Charkova.

vakcína koronavírus očkovanie

WHO: Globálnu pandemickú dohodu sa nepodarilo uzavrieť, rokovania ale pokračujú

11.05.2024 06:52

Cieľom rokovaní je dosiahnuť dohodu do výročného zhromaždenia WHO, ktoré sa začne 27. mája.

EÚ / Európska únia /

Traja európski prezidenti vyzvali voličov na ochranu spoločných európskych hodnôt

11.05.2024 06:47

Prezidenti Nemecka, Rakúska a Talianska v spoločnom článku vyzvali voličov na ochranu spoločných hodnôt v júnových voľbách do Európskeho parlamentu.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 66
Celková čítanosť: 89342x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu

Kategórie