Založ si blog

Veľký Babylon Zjavenia – jej iné meno!

“Anjelovi zboru v Tyatíre napíš: “…mám proti tebe to, že trpíš ženu Jezábel, ktorá o sebe hovorí, že je prorokyňa, a učí a zvádza mojich otrokov, aby sa dopúšťali nemravnosti a jedli mäso obetované modlám. Dal som jej čas, aby robila pokánie zo svojej nemravnosti, ale ona nechce.” – Zjavenie 2:18-21.

Jezábel je v skutočnosti len iné meno Veľkého Babylona, ktorý predstavuje v knihe Zjavenie spoločnosť Strážna Veža s asi 8 miliónmi členov v 100 pobočkách sveta a viac ako 100 000 zborov celosvetovo! “Žena” v Biblii často predstavuje organizáciu, ako v prípade mesta Jeruzalém Božieho izraelského národa.

Vedúci zbor SV sa už niekoľko dekád predstavuje svojim členom ako Boží “prorok”, čo dostal za úlohu dodávať duchovný pokrm svedkom Jehovovým až “do konca”! A presne podľa proroctva, SV sa dopustila duchovnej prostitúcie, keď medzi iným bola nevládnou členkou OSN od roku 1991 až do roku 2001, keď jej nemravnosť bola cez Londýnsky Guardian zjavená svetu!

A presne podľa inšpirovaných slov Zjavenia, Jehova hovorí, že “Dal som jej čas, aby robila pokánie zo svojej nemravnosti, ale ona nechce”! Takým spôsobom uvrhla do duchovného “zajatia” celú spoločnosť SJ! Lenže zakrátko, zaznie i hlas z neba: “Vyjdite z neho, ľud môj, aby ste aj vy neniesli vinu za jeho hriechy, aby vás nepostihol rovnaký trest!” – Zjavenie 18:4.

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

Tibor Gašpar

Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

29.04.2024 12:20

Podľa neho ide o reakciu na Kyjevom nedávno prijatú novelu mobilizačného zákona.

lešť

Vojaci si v Lešti preverili svoju pripravenosť v rámci cvičenia Strong Cohesion 2024

29.04.2024 12:01

Na cvičení sa zúčastnilo takmer 1 500 vojakov šiestich armád NATO so 400 kusmi vojenskej techniky.

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 87113x
Priemerná čítanosť článkov: 1340x

Autor blogu

Kategórie