Založ si blog

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi!

Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už prišiel (neviditeľne) v roku 1914, pred viac ako desať rokmi sa priznali, sa opravili, ale už aj zmenili svoju náuku o druhom príchode Krista v Strážnej Veži z roku 2013 v júlovom vydaní SV v článku o odmene:

“Keď Ježiš príde, aby vo veľkom súžení vykonal rozsudok, zistí, že otrok verne poskytoval čeľadi aktuálny duchovný pokrm. V tom čase ho s radosťou poverí druhou úlohou — starostlivosťou o celý svoj majetok…”SV 2013 st. 25.

Študiné články v SV v mesiaci Júl z roku 2013, sú tak démonicky poprekrucované a zmanipulované, že sa v tom možno len Diabol a jeho démoni vyznajú, pretože je to ich “klamlivá lož” (2. Tess.2:11), ktorou podlý otrok, operujúci v spoločnosti SV pracuje do príchodu JK, to jest až dodnes!

Hanba na väčšinu členov Strážnej Veže!

04.05.2024

Význam tejto vety-príslovia je uvedomenie si, že ste prepadli rovnakému triku alebo klamstvu dvakrát, a mali by ste vedieť, že ste ho mali identifikovať aj druhýkrát a vyhnúť sa oklamaniu sa! Zoberme si príklad zo života: Príde k vám cudzinec a prosí vás o pár eurov. Tvrdí, že prišiel o prácu, a tak zúfalo potrebuje peniaze. Keď ho ľutujete, dáte mu, o čo žiada. [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Eleonóra Mojsejová

Súd oslobodil Eleonóru Kabrheľovú v kauze skrátenia dane

09.05.2024 10:20

V kauze išlo podľa obžaloby o vyhotovenie fiktívnych faktúr za tri mesiace roku 2013. Celková škoda mala predstavovať viac ako 18 000 eur.

Deň víťazstva v Moskve, Rusko, vojak, vojenská prehliadka

Prehliadku v Moskve sužuje nepriaznivé počasie. Putin v prejave pripomenul Západu jadrové zbrane

09.05.2024 10:19

Na dnešnej prehliadke je podľa ruských médií menej vojenskej techniky ako v rokoch pred inváziou na Ukrajinu.

Congress Ukraine Israel

Johnsona po odvážnom kroku smerom k Ukrajine Snemovňa podržala

09.05.2024 10:04

V Snemovni reprezentantov Kongresu USA neprešlo hlasovanie o odvolaní jej predsedu.

Ihrisko Charkov

List z Charkova: Raketa trhala deti na ihrisku

09.05.2024 10:00

Môj Oleh a ďalší traja chlapci hrali futbal. Trafilo to priamo štadión, Olehovi poškriabalo tvár, ostatných roztrhalo.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 66
Celková čítanosť: 89105x
Priemerná čítanosť článkov: 1350x

Autor blogu

Kategórie