Založ si blog

‚Aby nikto nemohol kupovať ani predávať‘!

“A núti všetkých ľudí – malých i veľkých, bohatých i chudobných, slobodných i otrokov –, aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, aby nikto nemohol kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak: meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je potrebná múdrosť: Kto má pochopenie, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666.” – Zjavenie 13:16-18.

Divé zviera, ktoré apoštol Ján videl vychádzať “zo zeme”, ktoré malo podobu baránka, ale hovorilo ako drak, a ktoré “núti všetkých ľudí – malých i veľkých, bohatých i chudobných, slobodných i otrokov –, aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, tiež núti aby nemohli kupovať ani predávať”, je v skutočnosti Veľký Babylon, či SV! Ako to môžeme vedieť?

 Jedným slovom – metamorfóza! Alebo zmena jedného živočícha na druhého alebo v prípade zmeny farby z jednej na druhú, ako v prípade chameleóna. Dokonalý príklad v spojení s témou je staroveký Izrael! Jehova Boh si vybral Izrael (5. Mo.7:7), ktorý sa po čase zmenil z poslušného národa a stal sa z neho buričský národ ignorujúc Božie zákony a pravidlá!

Je nutné si uvedomiť, že horecitované slova z knihy Zjavenie, sú slova Ježiša Krista (Zja.1:1), adresované Božiemu Kresťanskému národu pomazaných bratov Krista a sú v súlade s inými slovami, ktoré vyslovil len Ježiš Kristus, opisujúc ľudí pred Potopou: “Pred potopou ľudia jedli a pili, muži sa ženili a ženy sa vydávali až do dňa, keď Noe vošiel do korábu.” (Matt 24:38)

V starovekom Izraeli aktivita “predávať a kupovať” bola sprevádzaná s veselosťou alebo aj s oslavami! A taký význam môžeme pripísať aj slovám “ani kupovať ani predávať”, ktoré sa spomínajú v horecitovanom verši Zjavenia 13:17. Tej časti spoločnosti SV, ktorá sa pripojí k “uctievaniu” draka (Diabla) bude povolené “radovať sa” pred ich zničením podľa zákona “spolupáchateľstva”! 

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 87006x
Priemerná čítanosť článkov: 1339x

Autor blogu

Kategórie