Založ si blog

Rok 1914 a sexuálne zneužívanie detí!

V súčasnosti, vo veku internetu zvlášť sa dokazuje pravdivosť inšpirovaných slov Ježiša Krista, keď povedal: “Nič nie je skryté, čo nebude odhalené. Nič nie je utajené, čo nevyjde najavo.” – Marek 4:22. A dnes sme svedkami tejto absolútnej pravdy Písma! Na povrch už vychádzajú skryté lži a hriechy dokonca aj členov Vedúceho zboru svedkov Jehovových, čoraz viac a v každom kúte celého sveta! A od Austrálie až po Európu a od Ameriky až po Ruskú Federáciu! Od vážnych obvinení sexuálneho zneužívania detí v sálach Kráľovstva SJ až po extrémizmus v Rusku!

Vedúci Zbor starších by sa mal zodpovedať za svoje hriechy a podľa názoru mnohých verných SJ – za zločiny proti Jehovovi a za zločiny proti jednoduchým radovým svedkom Jehovovým. A zrada a zavádzajúca dogma kričí nahlas a jasne k nebeským bránam! Keď sa tieto zverstvá nahromadia, väčší obraz sa určite utvorí. Ale skôr alebo neskôr, či už to bude samotný Jehova Boh, Pán Ježiš Kristus, vlády Zeme alebo dokonca Satan, niektorá entita urobí spravodlivosť tým, ktorí zviedli a spôsobili toľko bolesti a utrpenia, zatiaľ čo sa schovávali za meno VŠEMOHÚCEHO BOHA.

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Kedy je verný od podlého otroka oddelený!

19.03.2024

V čase keď budú verný a podlý otrok oddelení, Ježiš Kristus odmení verného a odsúdi podlého, ktorý bude plakať a škrípať zubami! Prečo? Lebo uvidí zapečatenie a oslávenie verného otroka, ktorého Ježiš Kristus zároveň poverí nad všetkým, čo mu patrí, veci v nebi aj na Zemi! Napriek tomu, že Strážna Veža už počas viac ako 100 rokov učila, že Ježiš už [...]

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 87494x
Priemerná čítanosť článkov: 1346x

Autor blogu

Kategórie