Založ si blog

Jehova Boh zničí tých, ktorí ničia zem!

“Ale národy sa rozhnevali a prišiel tvoj hnev a určený čas súdiť mŕtvych a odmeniť tvojich otrokov prorokov a svätých a tých, ktorí sa boja tvojho mena, malých i veľkých, a zničiť tých, ktorí ničia zem.“ – Zjavenie 11:18.

Hovorí horecitovaný biblický verš z knihy Zlavenie o tom, že Jehova Boh zničí ľudstvo, lebo podľa interpretácie Strážnej Veže verš to znamená, že ľudstvo ničí planétu Zem a preto ich Jehova Boh zničí? Všimnime si biblický jazyk! 

Na samom začiatku stvorenia Adama a Evy a po ich vzbúre prori svojmu nebeskému Otcovi: “A keď sa pravý Boh pozrel na zem, videl, že je plná skazenosti a násilia. Boh videl, že zem je skazená. Všetci ľudia na zemi žili zvrátene.” – 1. Mojťišova 6:11, 12.

Takže biblický výraz “zem” sa v Mojžišovej knihe 6:11, 12 vzťahuje na morálnu skazenosť “zeme” alebo ľudstva a zároveň biologickú pomiešanosť nebeských padlých anjelov s ženami, čo vytvorilo hybridné, už ale nie ľudské potomstvo! Preto prišla Veľká Potopa!

Ten istý biblický jazyk (vzhľadom na výraz “zem”) sa používa v prorockom sľube v knihe Izaiáša, kde čítame: “Veď tvorím nové nebesia a novú zem a na predošlé veci sa už nebude spomínať, nikto sa pre ne nebude trápiť.” – Izaiáš 65:17.

Výraz “nové nebesia” sa vzťahuje na Božie nebeské kráľovstvo Ježiša Krista, ktoré bude vládnuť 1 000 rokov, aby zdokonalil “novú zem” alebo veľký zástup preživší Armagedon a ich vzkriesených potomkov s možnosťou večného života na rajskej Zemi!

Biblický Bábel ako predobraz dnešnej SV!

12.05.2024

“Všetci ľudia na zemi hovorili jedným jazykom a mali jednu slovnú zásobu. Keď sa vydali na východ, našli údolnú rovinu v krajine Šineár a usadili sa tam. Povedali jeden druhému: „Poďme, urobme tehly a vypáľme ich.“ Tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. Potom si povedali: „Postavme si mesto a vežu, ktorej vrchol bude [...]

Hanba na väčšinu členov Strážnej Veže!

04.05.2024

Význam tejto vety-príslovia je uvedomenie si, že ste prepadli rovnakému triku alebo klamstvu dvakrát, a mali by ste vedieť, že ste ho mali identifikovať aj druhýkrát a vyhnúť sa oklamaniu sa! Zoberme si príklad zo života: Príde k vám cudzinec a prosí vás o pár eurov. Tvrdí, že prišiel o prácu, a tak zúfalo potrebuje peniaze. Keď ho ľutujete, dáte mu, o čo žiada. [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Extrémizmus / AfD / Protest / Demoštrácia /

Nemeckú AfD môže kontrarozviedka viesť ako extrémistickú, rozhodol súd. Podpredseda hnutia zúri

13.05.2024 10:07

Rozsudok okrem iného znamená, že kontrarozviedka môže stranu a za určitých okolností aj jej predstaviteľov sledovať s pomocou spravodajských postupov vrátane odposluchov.

požiar

Obľúbený bratislavský podnik na Dunaji zachvátili plamene, zasahujú tam hasiči

13.05.2024 09:31, aktualizované: 10:08

Podľa dopravných aplikácií sa na nábreží v okolí požiaru tvoria kolóny.

medveď

Nad obcou Kálnica videli medveďa, obec vydala výstrahu obyvateľom

13.05.2024 09:08

Medveďa videli podľa informácií obce v pohorí Považský Inovec v časti Sudenice nad obcou.

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Vytvoria štáty NATO protidronový dáždnik nad Ukrajinou? Navrhujú to nemeckí poslanci

13.05.2024 06:25, aktualizované: 09:50

Niektorí nemeckí poslanci sú za zostreľovanie ruských dronov nad západnou Ukrajinou raketami, ktoré by štartovali zo susedných členských štátov NATO.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 90097x
Priemerná čítanosť článkov: 1345x

Autor blogu

Kategórie