Založ si blog

Sedem tisíc statočných prorokov Boha!

“V tú hodinu nastalo veľké zemetrasenie a desatina mesta sa zrútila. Ale pri zemetrasení zahynulo 7 000 ľudí. Ostatní sa veľmi naľakali a tak vzdali slávu nebeskému Bohu.” – Zjavenie 11:13. Pochopiť biblickú knihu Zjavenie nie je možné pochopiť bez tej pravej biblickej duchovnosti podľa inšpirovaných slov samého Krista: “Slová, ktoré som vám hovoril, sú duch a život.” – Ján 6:63.

Presne tak, ako pri usmrtení Ježiša Krista nastalo zemetrasenie, presne tak bude aj pri usmrtení posledných 7 000 Ježišových pomazaných bratov, a tiež aj adoptovaných synov Jehovu Boha krátko pred Armagedonom! A až dodnes identita pomazaných bratov Krista je takpovediac neviditeľná, okrem toho, že raz za rok v deň Pamätnej večere 14. Nisana, všetci, ktorí veria, že sú pomazaní, jedia nekvasený chlieb a pijú víno po vzoru ich Pána, Ježiša Krista!

Aj keď podľa posledných štatistík alebo Súhrnných údajov za rok 2022 Strážnej Veže viac ako 21 000 mužov a žien brali symboly počas Pánovej večere na 14. Nisana alebo na tento deň, ktorý korešponduje, s týmto, hebrejskym dátumom, pretože ukazujú, že sú pomazaní bratia Krista, Kniha Zjavenie jasne poukazuje, že len tretina z nich bude koniec-koncov preukázaná, ako statoční proroci Jehovu Boha (Zjavenie 22:9, 12:4).

Hanba na väčšinu členov Strážnej Veže!

04.05.2024

Význam tejto vety-príslovia je uvedomenie si, že ste prepadli rovnakému triku alebo klamstvu dvakrát, a mali by ste vedieť, že ste ho mali identifikovať aj druhýkrát a vyhnúť sa oklamaniu sa! Zoberme si príklad zo života: Príde k vám cudzinec a prosí vás o pár eurov. Tvrdí, že prišiel o prácu, a tak zúfalo potrebuje peniaze. Keď ho ľutujete, dáte mu, o čo žiada. [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

slnečná búrka, Nemecko

Zem zasiahla najsilnejšia slnečná búrka za dve desiatky rokov

11.05.2024 08:40

Najsilnejšia slnečná búrka za viac ako dve desaťročia zasiahla v piatok Zem, pričom na oblohe vyvolala veľkolepé svetelné predstavenia.

Severná Kórea, raketomet, KĽDR

KĽDR má nový salvový raketomet, Kim dozeral na ostrý test

11.05.2024 07:52

Severná Kórea vybaví svoju armádu od tohto roka novým salvovým raketometom kalibru 240 milimetrov, uviedli tamojšie štátne médiá.

vojna na Ukrajine, Ľvov, drony

ONLINE: Smer Charkov? Rusi otvorili nový front

11.05.2024 07:30, aktualizované: 09:03

Rusko zrejme otvorilo nový front vo vojne, ktorá trvá už viac ako dva roky. Ukrajinské velenie neverí, že Rusi majú sily na dobytie Charkova.

vakcína koronavírus očkovanie

WHO: Globálnu pandemickú dohodu sa nepodarilo uzavrieť, rokovania ale pokračujú

11.05.2024 06:52

Cieľom rokovaní je dosiahnuť dohodu do výročného zhromaždenia WHO, ktoré sa začne 27. mája.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 66
Celková čítanosť: 89348x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu

Kategórie