Založ si blog

SV je najkrehkejší systém viery na Zemi!

Túto hlbokú, ale i obšírnu internetovú stránku (avoidjw.org) založili oddaní, pokrstení Jehovovi svedkovia celosvetovo! Jej poslaním je stále nám odhaľovať dokumenty, spisy, publikácie, a aj knihy, ktoré sú pred veľkou väčšinou Jehovových svedkov, obzvlášť pred zraniteľnými osobamy a ženamy, absolútne, ale už viac ako 100 rokov celkom utajené!

Účelom stránky, je podporiť čestnosť, aj transparentnosť v náboženskej skupine, ktorá ale vehementne bojuje proti kritike, namiesto toho sa ju pokúša vykresliť ako výsmech, nenávisť, pretože sa považuje za jedinú Božiu skutočnú organizáciu na Zemi – Matúš 24:45; Marek 4:22; 2. Tesaloničanom 2:3; 2. Petra 3:3.

Takto sa plnia inšpirované slová apoštola Pavla: “Všetko, čo bolo napísané predtým, bolo napísané na naše poučenie, aby sme vďaka svojej vytrvalosti, a aj úteche, ktorú dáva Písmo, mali nádej.” – Rimanom 15:4. Inými slovami, história sa opakuje alebo ten kto sa nepoučí z hostórie, bude musieť ju zopalovať!

No v tomto ohľade je potrebné si uvedomiť, že história starovekého vyvoleného národa Izraela, ktorý bol v Starej Zmluve s Bohom Jehovom, Všemohúcim Stvoriteľom, je pred nami ako predobraz spoločnosti Strážna Veža, no teraz už v Novej Zmluve, v absolútne všetkých historických detailoch, ktoré SV nechce, aby jej členovia na svete spoznali!  

Hanba na väčšinu členov Strážnej Veže!

04.05.2024

Význam tejto vety-príslovia je uvedomenie si, že ste prepadli rovnakému triku alebo klamstvu dvakrát, a mali by ste vedieť, že ste ho mali identifikovať aj druhýkrát a vyhnúť sa oklamaniu sa! Zoberme si príklad zo života: Príde k vám cudzinec a prosí vás o pár eurov. Tvrdí, že prišiel o prácu, a tak zúfalo potrebuje peniaze. Keď ho ľutujete, dáte mu, o čo žiada. [...]

Kto uvidí prichádzať Ježiša Krista!

15.04.2024

Ale už na samom začiatku v poslednej knihe Biblie, Zjavenie, Ježiš Kristus cez svojho anjela a apoštola Jána informuje obrazne, že kto ho uvidí v jeho druhom príchode pred koncom sveta: “Pozrite, prichádza s oblakmi a uvidí ho každý, aj tí, ktorí ho prebodli. Všetky národy zeme budú nariekať kvôli nemu. Áno, amen.” – Zjavenie 1:7. Teraz ale amätajme, že táto [...]

Dávajte pozor a neustále bdejte!

30.03.2024

Keď Ježiš Kristus sedel na Olivovom vrchu oproti Jeruzalemskému chrámu, Peter, ale i Jakub, Ján a Andrej sa ho súkromne opýtali, kedy bude jeho druhý príchod a čo bude znamením, že to všetko speje ku koncu? Kristová čiastočná odpoveď: “Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas…lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo o polnoci, alebo [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:05

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

strazca

Strážca odpovedá: “Prichádza ráno, ale aj noc.” - Izaiáš 21:12.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 66
Celková čítanosť: 89214x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu

Kategórie